MAMI, VLEAU CELCEI

Acum 3 ani explicam în postarea asta de ce nu-i pun cercei Elizei.

Între timp copila a crescut, a văzut că prietenele ei poartă cercei, a mai dat iama în cutiile mele și a început să-și dorească să poarte și ea. I-am spus că asta presupune să mergem să-și aleagă o pereche de cerceluși medicinali iar cu un pistol special doamna de acolo îi va face găuri. Am încercat și să reproduc durerea să știe la ce să se aștepte.

Un timp a spus că nu vrea găuri. Apoi a zis să i le dau pe ale mele. Daaa, ce să zic, bună soluție, dar asta chiar nu puteam face pentru ea.

Acum două zile am găsit într-un magazin cerceluși cu clips. I-a purtat mândră un pic, apoi a zis că o înțeapă și a decis că vrea găuri.

Tocmai ne întorsesem de la grădiniță, eram foarte obosită și aș fi dormit un pic ca să am energie să mă apuc de traducerile care așteptau în mail să fie băgate în seamă. Totuși, problema fetei era mai urgentă așa că ne-am urcat în autobuz, am mers la magazinul de bijuterii. Doamna drăguță de acolo i-a arătat câțiva cerceluși. I-a ales pe cei roz.

S-a așezat pe un scaun elegant, doamna i-a dat o acadică, a dezinfectat urechea și … ȚAC, primul cercel era în ureche. Ei bine, Eliza s-a speriat. Poate nu atât de durere cât de acel ȚAC asociat cu durerea. a început să fie nedumerită dar, până să-și dea seama….PAC, și al doilea cercel era în ureche. A plâns un pic iar eu, mamă grijulie, deja începeam să-mi fac procese de conștiință: ce n-aiba m-a pus să ascult copilul și să-l chinui?

Atunci mi-a venit ideea salvatoare și mi-a părut rău că nu mi-a venit un pic mai devreme. I-am spus Elizei că mergem la farmacie și luăm o cremă care oprește durerea. Am găsit crema cu anestezic iar la scurt timp după aplicare Eliza zburda fericită cu prietenele ei arătându-le că are cercei.

Și gata. De atunci nu s-a mai plâns de durere. Seara aplic un pic de cremă, dezinfectez și rotesc cercelușii.

Să vedeți de acum cochetărie pe capul ei. Nanele abia așteptau să afle că finuța lor poartă cercei, iar mătușica deja pregătește colecția de cerceluși din fimo.

Deocamdată ne limităm la cei medicinali sunt frumoși și delicați ca purtătoarea lor.

20190726_064905[1]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s