EU ȘI GRĂDINIȚA ELISEI

Una dintre marile mele mulțumiri din ultimii ani este locul meu de muncă.

Lucrez într-o grădiniță privată, grădinița Elisei din Piatra Neamț. Mi-am dorit mult să ajung aici de prima dată când am aflat de acest loc. Lucrurile s-au aranjat în așa fel încât dorința să mi se împlinească și să trăiesc de doi ani încoace experiențe pe care le doresc oricui la locul de muncă.

Din momentul în care am pășit prima dată în curtea grădiniței Elisei din Piatra Neamț am simțit că sunt acasă. Din momentul în care mi-am cunoscut colegii m-am simțit într-o familie, o familie care s-a mărit pe parcursul anilor și care continuă să se mărească pe măsură ce proiectul avansează, adunând la un loc oameni cu suflete mari, pe care oricine ar fi bucuros să-i aibă drept colegi.

Sunt într-un loc în care mă simt împlinită atât profesional cât și personal. Sunt într-un loc care se dezvoltă sub ochii mei. Fac parte dintr-un proiect în care ideile mele sunt apreciate și sunt aplicate atunci când e posibil, un proiect care are nevoie de mine așa cum și eu am nevoie de el.

De curând s-a realizat o emisiune despre grădinița noastră. M-aș bucura să o urmăriți și să vedeți ceea ce facem noi aici. La minutul 16 am și eu o intervenție, prima mea intervenție într-o astfel de emisiune.

Sunt foarte emoționată, se vede, dar m-am bucurat că am fost invitată să vorbesc despre proiectul acesta atât de drag mie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s