MADI CROȘETEAZĂ – NOUL MEU PROIECT DE SUFLET

118178720_654599912071843_5432252368535711561_n

Câți dintre voi au avut șansa ca în școala generală să învețe lucruri cu adevărat utile la orele de atelier? Eu am avut și încă mulțumesc celor care au avut inspirația de a le introduce în programa școlară.

La aceste ore am învățat să cos, să croșetez, să împletesc, să folosesc mașina de cusut, să fac o salată orientală. Nu știu exact ce au învățat băieții din clasă, dar a fost ceva tehnic care sigur le-a prins bine cândva, în viață.

Las pentru altă dată comentariile referitoare la faptul că astfel de activități sunt extrem de rare acum în școlile din România.

Ideea e că ce am învățat atunci, deși nu am folosit mult timp, s-a lipit e mine iremediabil și am avut mereu un dor de a-mi folosi mâinile pentru a realiza ceva frumos din fire, ace, croșete, andrele. Mereu, însă, au fost alte priorități iar lucrul manual a fost lăsat la coada listei.

Unul dintre lucrurile bune pe care mi le-a adus pandemia de anul acesta a fost timpul pentru a reînvia pasiuni vechi. Așa am reînceput să croșetez. Întâi stângaci și timid, din fire nepotrivite cu ce voiam să realizez, apoi tot mai bine, până am început să fiu mulțumită de rezultat.

Așa s-a ivit MADI CROȘETEAZĂ, noul meu proiect pe care l-am pornit luna aceasta și pentru care mi-am propus să îmi rezerv timp și energie. Nu e un proiect doar pentru mine, e și pentru alții, dar detaliile vi le voi da într-o postare viitoare.

Până atunci, vă invit să urmăriți albumul de pe pagina de facebook Clopotelhandmade. Pagina aceasta este realizată împreună cu sora mea care face mici minunății din fimo.

Pentru a accesa albumul, apăsați AICI 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s