INSTANT FAMILY

Multă lume știe că mi-am dorit mereu o familie cu mulți copii. Din entuziasmul meu m-am oprit cu gândul la 4. Viața mi-a dat momentan 2. Încă nu e timpul pierdut, dar mărturisesc că sunt într-o fază a vieții în care parcă nu aș mai trece printr-o sarcină și nici prin perioada de bebelușie a unui eventual alt copil. Cumva simt că e momentul ca, pe măsură ce David și Eliza cresc, să fac altceva, să mă ocup de mine, de profesia pe care mi-am ales-o.

Ceea ce puțină lume știe, însă, e că mereu mi-am dorit ca, în afară de copiii mei, să-mi întregesc familia și cu copii adoptați. 2 mai precis. La visul acesta încă nu am renunțat. Știu, viața pe care o duc momentan nu e potrivită pentru adopții, dar nu se știe niciodată ce drumuri noi apar și spre ce destinații duc, nu e așa?

Până atunci, mă bucur de copiii pe care alții mi-i încredințează spre a-i educa. Cine știe, poate perioada în care lucrez în învățământ, cu toate provocările profesiei, este o pregătire pentru ceva mai mult. Cel puțin așa simt urmărind cum s-a schimbat viața mea în ultimii ani și cum mereu apar experiențe noi, frumoase, prin care nu-mi imaginam că voi trece. De aceea nu am renunțat la ideea de a adopta atunci când voi avea condițiile potrivite.

Gândurile astea mi-au fost trezite azi de un film drăguț despre adopții și provocările prin care trec părinții adoptivi. Se numește INSTANT FAMILY și vi-l recomand cu drag.

Voi v-ați gândit vreodată să adoptați?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s