MADI, BABYRIKI ȘI GRĂDINIȚA ELISEI

Despre Grădinița Elisei am mai povestit aici

Este locul unde mi-am găsit liniștea, unde sunt înconjurată de oameni care mă iubesc și mă prețuiesc, locul unde Eliza crește cu sclipiri de bucurie în ochi.

La fel ca toți profesorii din țară, privesc și eu cu neputință cum, în perioada aceasta care se prelungește tot mai mult, locul acesta minunat nu își mai poate îndeplini pe deplin menirea. Desigur, contactul cu copiii și părinții îl păstrăm, ne desfășurăm activitatea online, ne vedem în fiecare zi cu propuneri de activități adaptate noii situații. Însă nu e o perioadă ușoară pentru nimeni iar acum, mai mult decât oricând, instituțiile private au nevoie de orice ajutor poate fi oferit de cei care cred în ele și vor să le sprijine.

Așa că îmi adaptez acestei perioade și planurile pe care le aveam cu jucăriile croșetate iar o parte dintre figurinele Babyriki croșetate de mine vor contribui la susținerea grădiniței unde lucrez.

Prima echipă de figurine e deja gata de drum spre micuța lor prietenă care le așteaptă cu bucurie iar banii au ajuns deja în contul grădiniței.

Dacă vreți să ne sprijiniți și voi, puteți face donații în contul RO69UGBI0000202020306 deschis la Garanti Bank, pe numele GPP Elisei, Piatra Neamț

Vă amintesc că o altă asociație pe care o susțin cu ajutorul jucăriilor Babyriki este ASOCIAȚIA LUTHELO pentru care puteți face donații în contul RO86BTRLRONCRT0507098201, deschis la Banca Transilvania

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s